Brussels Food Campus is een ambitieus initiatief van de Belgian Foundation for Food Sciences (BFFS). Het project ambieert aan gepassioneerde studenten uit de vijf continenten  een volwaardige en permanente hogere opleiding aan te bieden in Brussel. Het project zal worden opgestart in een bijzonder ecosysteem, helemaal toegewijd aan innovatie en optimalisatie van voeding, voor eenieder in de XXIe eeuw. Brussels Food Campus wil de professionals in de wereld van ‘food’ vormen. De campus vindt zijn drijfveer in een oprechte bekommernis rond het  blijven voeden van de wereldbevolking op een gezonde maar ook smaakvolle manier. Brussels Food Campus wil daarbij het juiste evenwicht vinden tussen het behoud van onze omgeving en haar biodiversiteit, maar ook de gezondheid en duurzaamheid van de economie.

Brussels Food Campus wil een avant-garde speler zijn, die op een duurzame manier een gezonde evolutie promoot in het opleiden van de toekomstige ‘food professionals’. Zo wenst de campus bij te dragen tot de manier waarop we onze voeding produceren, transformeren, verdelen en consumeren.

Dit initiatief van internationale allure, wil alle spelers in de ‘Quadruple Helix’ samenbrengen: de academische wereld; de bedrijfswereld; de publieke instanties; de burgers, zowel professionelen als verbruikers.

We willen graag de energieën bundelen van zij die dit initiatief genegen zijn. We nodigen u graag uit ons te vervoegen en deel te nemen aan dit project, aan dit grote avontuur.

Emmanuel van Innis, Voorzitter Belgian Foundation for Food Sciences

BELGIAN FOUNDATION FOR FOOD SCIENCES

Rekeningnummer: Belfius / N° BE 44 0689 0659 2945
Rue Picard 3 Picardstraat, Bruxelles 1000 Brussel – Belgium

  INFOS & CONTACT

  Miguel VAN KEIRSBILCK

  Miguel VAN KEIRSBILCK

  BFFS Executive Member

  Email : mvk@bffs.be
  Phone : +32 475 56 43 56

  Steven ROSSEEL

  Steven ROSSEEL

  BFFS Executive Member

  Email : sr@bffs.be
  Phone : +32 484 95 26 86

  14 + 3 =